Samenwerken met Werkkracht.

Onze naam zegt het al: werken is onze kracht. Zoals wij maatwerk leveren in het begeleiden van onze medewerkers, leveren we ook maatwerk als het gaat om uw opdracht. Al ruim 25 jaar voeren we werkzaamheden uit voor diverse bedrijven in de regio.

Alleskunners!

Assembleren, samenstellen, controleren, (de)monteren, tellen, wegen, inpakken en ompakken. Onze medewerkers zijn alleskunners! Hierdoor zijn de mogelijkheden bij Werkkracht eindeloos:  niets is te gek en we staan open voor veel verschillende opdrachten.

Word ook sociaal ondernemer!

Uw opdracht geeft onze medewerkers een boost in hun zelfvertrouwen en groei.

We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe opdrachten voor onze medewerkers. We maken altijd concrete afspraken over de prijs, kwaliteit en levering van de opdracht. Benieuwd wat Werkkracht voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel naar Werkkracht en vraag naar de mensen van bedrijfsvoering: Stijn, Bram of Rob.

Deze bedrijven gingen u voor:

Het Udense bedrijf Copres werkt inmiddels al meerdere jaren met ons samen. Copres produceert en levert verkoopondersteunende producten voor de Europese retailmarkt, zoals bouwmarken, magazijnen en apotheken. Wij helpen bij de productie van dopstrips en rugsteunen, producten die je tegenkomt in de supermarkt voor de presentatie van producten. Onze medewerkers bevestigen dopjes, plakken stickers, tellen producten, sealen de pallets en zetten ze weg.

Copres

De Geffense drukkerij maakt bijzonder drukwerk ‘gewoon’ mogelijk. Opmaak, digitaal drukken, afwerking en fulfilment: alles vind je onder één dak. Bij Wihabo worden o.a. de gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely wikkels gedrukt, bij Pakhuis 86 worden de repen verpakt en verzonden. Wij zorgen dat deze herkenbare rode doosjes keurig netjes gevouwen en geteld worden. Klaar voor verzending!

Wihabo

Grote kans dat je wel eens product van Lucovitaal hebt gebruikt. Dit bekende merk maakt onder andere voedingssupplementen en multivitaminen, producten die je terugvindt bij bijna iedere drogist in Nederland. Werkkracht werkt inmiddels verschillende jaren samen met dit bedrijf en voeren diverse werkzaamheden uit. Van inpakken en vouwen tot stickeren, controleren en ompakken.

Lucovitaal / PK Benelux