Werken bij werkkracht.

Bij Werkkracht verzetten we bergen werk. We vinden het nu eenmaal fijn om ergens de schouders onder te zetten en aan het einde van de dag moe maar voldaan naar huis te gaan! Al het werk doen we in opdracht van bedrijven of klanten uit de regio. We houden van afwisselend en uitdagend werk. 

Wat onze krachten doen!

Industrieel

De hoofdmoot van ons werk; uiteenlopende opdrachten pakken we samen aan in het grote werklokaal. We zetten muziek op, creëren een lekker sfeertje en klaren de klus! Dat kan van alles zijn; samenstellen, controleren, (de)monteren, tellen, wegen, inpakken, ompakken. Onder het kopje “bedrijven” lees je meer over deze werkzaamheden.

Printshop

Onze ontvangen klanten en bezoekers, bemannen de telefoondienst en werken aan opdrachten voor de printshop. We hebben een professionele printshop waar we printen, kopiëren, lamineren, inbinden en insteken. In de Printshop leer je veel over klantgerichtheid, werken met verschillende soorten machines en het ontwerpen van (eenvoudige) kaartjes e.d. voor klanten!

Festivals

Meerdere keren per jaar gaan we met de handen uit de mouwen en de voetjes va de vloer! Dit doen we bij de leukste festivals in de regio; Paaspop, Alle Remmen Los, 24-uurs Solexrace, Festyland, Heerlijk Hemelrijk en Muze Misse hebben al vaker van onze diensten gebruik gemaakt. We helpen o.a. met opbouwen, parkeerwacht, crewcatering, bardienst, stage hands en afbouwen.

Distributie

Hier zijn onze krachtpatsers aan het werk; laden/lossen van de bus, bijrijder zijn, de voorraden en werkmiddelen beheren.

Kantine

Waar hard wordt gewerkt, moet ook goed worden gezorgd voor de innerlijke mens! De kantine/facilitaire dienst bemant het hart van Werkkracht: voorbereiden van de pauzes, koken van verse soep, schoonmaakwerkzaamheden en het verzorgen van de was.

Groen

De wind in het haar, groene vingers…. we houden ervan! We verzorgen de binnentuin van het appartementencomplex waar Werkkracht gevestigd is en helpen een handje mee met het verzorgen en schoonhouden van de plantenperken in het centrum van Oss.

Sport

Gezonde medewerkers, gezond bedrijf! Daarom sporten we elke vrijdag lekker in de buitenlucht in het mooie Jan Cunen park! En dat werkt aanstekelijk: mensen die toevallig langslopen doen soms spontaan mee! Ook nemen we regelmatig deel aan diverse sportevenementen in de regio.
Sleep naar rechts of links

Onze vlogs.