Wij zoeken

MANKRACHT

We zijn al ruim 25 jaar een begrip in Oss en omgeving. Werkkracht voelt aan als een warm bad, wordt vaak gezegd. We kennen elkaar maar al te goed. En  wie zich hier eenmaal thuis voelt, wil vaak niet meer weg!

Maatwerk & Expertise

Werkkracht is een zelf organiserend team en onderdeel van Stichting Dichterbij. Hierdoor kunnen we écht maatwerk leveren in begeleiding. Want ook als een ondersteuningsvraag veranderd is expertise zoals een gedragskundige, fysio, logopedie en woonbegeleiding altijd dichtbij.

Vast contactpersoon

Als medewerker van Werkkracht wordt één van de begeleiders je contactpersoon. Samen met je contactpersoon en je netwerk voer je gesprekken over hoe we je het beste kunnen begeleiden, je doelen en toekomstwensen. Dit wordt beschreven in jouw ondersteuningsplan. Op deze manier helpen we je om écht het beste in jezelf naar boven te halen!

Voor wie?

Werkkracht is er voor iedereen die graag wil werken en daar begeleiding bij nodig heeft. Onze medewerkers runnen het bedrijf en het team begeleiders ondersteunt daarin.

Bij Werkkracht ben je geen cliënt, maar een medewerker. We zien wat je kúnt en gaan uit van je kwaliteiten!

Wil je bij ons komen werken als medewerker van Werkkracht? Superleuk! Je bent altijd welkom voor een rondleiding! En heb je nog vragen? Neem contact met ons op en vraag naar Rob of Saskia. Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Als je je bij Werkkracht aanmeldt helpen we je hier graag bij.

Ons team.

Werkkracht heeft een enthousiast en stabiel team begeleiders met een pedagogische MBO of HBO opleiding en ruime ervaring met het ondersteunen van diverse doelgroepen.  Enkele begeleiders hebben voorheen in het bedrijfsleven gewerkt, deze ervaring komt mooi van pas in het bedrijfsmatig werken dat we binnen Werkkracht doen!

Leerlingen en stagiaires die een opleiding volgen om begeleider te worden,  zijn onderdeel van het team. Samen zorgen we ervoor dat zij het vak begeleider in de praktijk leren uitvoeren.

En niet te vergeten: onze fijne vrijwilligers. Zij kunnen soms nét dat extra beetje aandacht of activiteit bieden en zijn hierdoor onmisbaar voor Werkkracht!

Onze begeleiders.

Stijn

Saskia

Rob

Silvy

Lian

Dick

Bram

Iris

Dorota